myy_vaatteet_fad_muotikirppis_tampere_kirppis_kirpputori

FAD -second hand event on sinulle helppo ja riskitön tapa antaa entisille lempivaatteillesi uusi elämä ja samalla tienata. Tapahtumassa sinun ei tarvitse olla itse pöydän takana myymässä eikä sinulle tule myynnistä mitään kuluja – lisäämme vain haluamaasi hintaan myyntiprovision.

Toimita täytetty myyjälomake ja lomakkeen mukaisilla tuotenumeroilla merkatut vaatteesi meille ennen tapahtumaa ja me hoidamme loput. Myyjälomakkeen voit ladata TÄÄLTÄ.  Voit lähettää täytetyn lomakkeen meille sähköpostitse osoitteeseen info@fashionallday.fi . Laita otsikoksi ”Myyjälomake / Oma nimesi”. Mikäli lomakkeen täyttö tai jokin muu herättää kysymyksiä, lähetä meille viestiä, vastailemme mielellämme!

FAD -tapahtuma hoitaa oikeat ostajat paikanpäälle ja sinä voit keskittyä tapahtumapäivänä uusien löytöjen tekemiseen tai vaikka ottaa aurinkoa etelän lämmössä.

  • Tuo vain puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita
  • FAD -tiimi käy kaikki myyntiin tuotavat vaatteet läpi ja pidätämme oikeuden karsia myyntiin tulevat vaatteet tuoduista.
  • Voit tuoda myös laukkuja, kenkiä ja muita asusteita.
  • Täytä Excel-lomakkeeseen tuote, väri, merkki, koko ja hinta, jonka haluat itse siitä saada. Huomioi hinnoittelussa, että lisäämme jokaiseen tuotteeseen myyntiprovision. Lomake laskee sinulle automaattisesti arvion tuotteen hinnasta proviision kanssa. Kannattaa siis hinnoitella niin, että tuotteet eivät muodostu liian kalliiksi ostajille myyntiprovisionkaan kanssa.
  • Merkitse lomakkeen mukainen tuotenumero vaatteisiin maalarinteipillä.
  • Pakkaa maalarinteipillä merkityt vaatteet ja muut tuotteet siististi mahdollisimman isoihin pusseihin (IKEA -kassit hyviä tähän tarkoitukseen).
  • Tuo vaatteesi keräyspaikalle etukäteen ilmoitettuna keäryspäivänä.
  • Tapahtuman jälkeen voit noutaa myymättä jääneet vaatteesi Finlaysonilta. Noutoajat ovat tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 16-17. Olethan yhteydessä meihin, jos mikään kyseisistä päivistä ei käy. Voit myös luovuttaa tuotteet tiimimme kierrätettäväksi.
  • FAD -tiimi ei ole vastuussa tapahtuman aikana hävinneistä / varastetuista tavaroista. Paikanpäällä on kuitenkin järjestyksen valvojia ja henkilökuntaa tarkkailemassa, ettei näpistyksiä tapahtuisi.

Vaatteiden keräyspäivät

Finlaysonin Siperia-kauppakeskuksessa Pala-Cafella.

Torstai 11.5. klo 16-17
Torstai 18.5. klo 16-17
Torstai 1.6. klo 16-17

Löydät tiimimme kahvilalta FAD-kylttien kanssa. Palautathan täytetyn myyjälomakkeen meille osoitteeseen info@fashionallday.fi ennen kuin tuot vaatteet meille, mielellään jo edeltävänä iltana.

Meillä on myös yksi keräyspäivä Proakatemian tiloissa, Finlaysoninkuja 21 A, 5. kerros sunnuntaina 28.5. klo 12-16.

ETUSIVULLE